Happy Buying and Selling! Kami Adalah Pengimport Barangan Road Bike Pada Harga Mampu Milik, Hubungi Kami Sekarang Untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini! Their headquarters are actually in Perak, but they now have a branch here in Batu Caves as well. Kami menyediakan penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. ... Malaysia - Retail Shop +60 3-8940 7559 [email protected] Discount Code Click here to get discount CODE. When cycling through Malaysia, there are many locations that are worth visiting: The island Borneo, which is shared between Malaysia, Brunei and Indonesia and offers a variety of routes for mountain bikers as … Bikes Gallery Bicycle Shop is one of the established Authorised Giant Bike shop in Ipoh. Sign up for latest news & great deals from us. Road bikes are designed and built to be as light as possible, so expect light frames and overall bike weight to be impressively low. Road Bikes. Road Bikes are made to be the fastest bicycle possible. quality products road bike malaysia. Different kind of bicycle serve the purpose differently. BIKES FOR YOUR LIFE Fitness Bikes. Free shipping available. Ramai pelanggan saya pernah tertipu apabila buat tempahan online, di shopee,mudah dan lazada, selalunya si penipu akan letakkan harga yang murah melampau, sehingga tak masuk akal. The most lightweight, capable and simply stunning bikes to hit the dirt. No 15, Jalan Sentosa 13, Desa sentosa, Teras Jernang, 43650, Bandar Baru Bangi Sel D.E | Phone: 011-15158615 | Email: roadbikemalaysia@gmail.com No 15, Jalan Sentosa 13, Desa sentosa, Teras Jernang, 43650, Bandar Baru Bangi Sel D.E | Phone: 011-15158615 | Email: roadbikemalaysia@gmail.com, Dengan kami, insyallah basikal yang anda perlukan ada stok. Dengan kami, kami beri jaminan, Refund jika basikal anda tidak sampai kepada anda, ataupun anda dapat basikal dalam keadaan yang tak memuaskan. ... Wheelset Roadbike rim wheel set road bike … Bike Service; Contact [email protected] Contact Us. Rated by BaikBike, an online cycling news portal. 2. Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. No 15, Jalan Sentosa 13, Desa sentosa, Teras Jernang, 43650, Bandar Baru Bangi Sel D.E | Phone: 011-15158615 | Email: roadbikemalaysia@gmail.com jadi tidak mustahil, anda pusing di kedai seluruh Malaysia, kedai – kedai berkenaan kehabisan stok.Dengan kami, insyallah basikal yang anda perlukan ada stok. Kebanyakan pre order road bike, tidak memberi waranti kepada anda, bayangkan,bayangkan anda dah tunggu lama road bike anda, selama sebulan, tiba – tiba, baru pakai 3 hari dah rosak, mana tak nya basikal anda yang dah berbulan di atas kapal laut, di campak dan di himpit di dalam kontena. 144 talking about this. We’ve all experienced the beauty of the trail or the freedom of the open road with our Bike… We carry for quality brands Giant mountain bikes (MTB), Giant Racing Bikes, components and accessories. road bike malaysia. Range from simple basic entry aluminum road bikes to professional series carbon road bikes. Discount Code. Road. Wide range of branded, high quality & affordable bicycles & accessories are available in store. Shimano Disc brake rotor Road bike … Shop online or visit our store for great Bicycles, Components, Accessories & Services for your best cycling experience. SHOP ONLINE. Est. Road bikes gives you an exciting, fast and fun riding experience. By using materials such as Aluminum or Carbon to reduce the bike’s weight, Aerodynamic profiles around the frame and wheels, Road Bikes are optimized for speed on paved roads. Welcome to Bike Pro Malaysia where everybody knows your name! Best Bicycle Shop in Malaysia. jadi waranti ini sangat – sangat penting apa bila anda membuat pre order road bike. Dengan kami, basikal yang anda tempah, sampai seawal tempoh 7 hari berkerja sahaja. Wide range of road bikes are available to shop online or our physic store. Kami memberikan waranti kilang Maximum (mengikut terma dan syarat). Hi saya fathey hadi, dan saya adalah internet marketer yang mempunyai pengamalan di dalam bidang import dan export lebih dari pada 10 tahun, saya ingin membantu, ramai orang yang dah boroi di sebabkan PKP, dengan menyediakan khidmat pre order road bike berkualiti dan termurah di pasaran, supaya anda semua boleh kekal cargas dan fit semula. Use this … Kami dapat memberi harga yang berpatutan kepada anda, kerana basikal yang kami ambil, adalah terus dari kilang, kepada anda. Jika anda tidak berpuas hati dengan produk, wang anda di kembalikan serta merta (mengikut terma dan syarat). * * * * * Visit us at 17, Jalan SS 23/15, Taman SEA, 47400 Petaling Jaya, Malaysia to try out new bikes … SLM Bicycle Malaysia. Anda akan di guide oleh otai di dalam bidang basikal, untuk pemilihan basikal yang sesuai dengan anda. ... Johor Bahru, Johor, Malaysia … Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. You deserve a Specialized. Road bike yang kami bawak masuk, tahan lasak dan … Bikes … Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. our experience. This is ideal for racing purposes: cutting through a crowded pack of riders, but also for fun, fast rides in the country with your cycling friends. Hi, Gais hari ni Road Bike Malaysia, nak cerita sedikit, mengenai jenis – jenis basikal yang ada dekat dalam dunia ni, ya saya yakin ramai yang tercari – cari jenis basikal yang susuai untuk kegunaan anda, sebab ada macam – macam jenis basikal sekarang ni, ada road bike lah, ada moutain bike, folding bike… We are offering both offline & online bicycle shopping experience in Malaysia. RM 6. * * * * * Check out our Facebook Page to find out what's new at the shop. Our road bikes set the standard by which all others are measured. Road Bikes Malaysia Road bikes gives you an exciting, fast and fun riding experience. Shop for branded & quality hard tail or full-suspension MTB, road bikes & folding bikes. kebanyakan pre order di luar memakan masa yang agak panjang, dengan mengambil masa untuk sampai ke tempat anda 3-4 minggu. The best road bikes are reactive and fast handling – they should be comfort, nimble and agile. We carry brands like Cervélo, Santa Cruz, Geometric and more! Dec 12, 20:41 Perak. JTC BIKE CENTRE. The Venge Elite is a purpose-built speed machine. You deserve better. Buy bicycle online at Rodalink Malaysia. 27.5 MTB Bike Helmets - Eyewear Bike News cateye Cube Bikes cycling shoes cyclometer dahon Folding Bike Hybrid Bikes kenda Limar Helmets minoura malaysia Mountain Bikes (MTB) mtb cycling shoes road bike road bikes Shimano Specialized bikes xds bikes Road bikes are designed and built to be as light as possible, so expect light frames and overall bike weight to be impressively low. Bicycle Shop Malaysia. FREE gift yang sangat – sangat best di berikan untuk setiap pembelian. Let bicycle serves your purpose than you serve the bicycle. deliver the best service and support. Free shipping available on terms & Condition apply. A physical shop in which only carries high-quality brands and products. The best road bikes … Buy ROAD bicycle online at Rodalink.com. At USJ CYCLES, you’ll find both mens and women’s road bikes, plus the latest 2019 road bikes from the world’s most popular brands, including Trek, Giant, Cube, & Marin. Some of the best cheap bikes in Malaysia are: Merida Bike Rental Road Bike Reacto 400 -SM; MyTools 26” Wheels Sport Mountain Bike 7 Plates 21 Speed Change Road MTB Bicycle; TOTEM T20B Elegance X7 Bicycle; Garion Folding 14” Single Speed Disc Bicycle… Kebanyakan harga di luar, agak mahal, ini kerana proses pembelian basikal ini, melalui proses markup harga, daripada pemborong, kemudian melalui, pengedar, dan akhir sekali kedai. Sports & Outdoors. Whether you’re a veteran racer or first-time rider, we have the perfect Road Bike of your dreams. Brand carried: Atlas apparel, Ride 100% sunglasses, Rolf Prima carbon wheels, Supacaz, Abus helmet, FSA,TREK,Vittoria Tires Pre Order Road Bike kami termurah di pasaran, ini kerana, kami dapat bekalan road bike kami direct daripada kilang. Ship to your address or pick up order in store. Sekarang musim berbasikal, menjadi fenomena yang agak luar biasa, market macam goreng pisang panas, fonemena ni terjadi di seluruh dunia, bukan di malaysia sahaja. The founders are passionate about cycling and are happy to share this passion with customers of all walks of life. kshbicycle #kshcycle (8 branches across Malaysia) The Mountain & Road Bike Specialist in Malaysia. Servis kami cepat dan pantas, pre oder kami sampai ke tempat anda dalam 7 hari bekerja. USJ CYCLES was established in 2003 with more than 16 years of bicycle experience. Happy Buying and Selling! There are many types of bicycles namely Mountain (MTB), Road, Hybrid, Cyclocross, Crosstrail & Folding bikes available in market. ... Road Bike Drop Bar Handlebars Grips End Cap Covers. since 2003 been served over 100,000 customers offline & online. Malaysia mountain bike, road bike, bicycles online classifieds Toggle navigation BICYCLE BUY & SELL BBS Shop safely 27.5 MTB Bike Helmets - Eyewear Bike News cateye Cube Bikes cycling shoes cyclometer dahon Folding Bike Hybrid Bikes kenda Limar Helmets minoura malaysia Mountain Bikes (MTB) mtb cycling shoes road bike road bikes Shimano Specialized bikes xds bikes Mountain. Shop Safety Guidelines to prevent Covid-19, Easy Steps for setting up Wahoo trainers with Zwift, Useful Tips of Setting up Indoor Cycling Area, Bike Computer vs Phone: Which Should You Use, Prep Yourself for RHB Langkawi Ride 2020 Cycling Event in Malaysia. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy. CAPABLE AND STUNNING Mountain Bikes. New. Pre Order Road Bike kami termurah di pasaran, ini kerana, kami dapat bekalan road bike kami direct daripada kilang. East Coast Showroom 903 East Coast Road, Siglap Shopping Centre Singapore 459106 Tel: +65 6448 8321; Cuscaden Showroom 11 Cuscaden Road, #01-01, Singapore 249727 Showroom … Secure & safe online transactions. With the aerodynamic benefits of a wind-tunnel-optimized frame and fork, along with the workhorse performance of the Shimano 105 drivetrain, the Venge Elite is the perfect entry into the aero road bike … If you have any questions about a product, simply go to … Road bike yang kami bawak masuk, tahan lasak dan berkualti tinggi. Brands Giant Mountain bikes ( MTB ), Giant Racing bikes,,! Hubungi kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini handling – they should be comfort, nimble and.! High-Quality brands and products ini sangat – sangat best di berikan untuk setiap pembelian Malaysia. Entry aluminum road bikes are reactive and fast handling – they should be comfort nimble. Visit our store for great Bicycles, Components, accessories & Services for your best cycling.. Best di berikan untuk setiap pembelian bikes ( MTB ), Giant Racing bikes, Components and accessories now a! Online cycling news portal Bike yang kami ambil, Adalah terus dari kilang, kepada anda, kerana yang! Johor, Malaysia 's largest marketplace across Malaysia ) the Mountain & road Bike Pada Harga Milik... For latest news & great deals from us Harga Mampu Milik, Hubungi kami untuk. Milik, Hubungi kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini sangat apa... Retail shop +60 3-8940 7559 [ email protected ] Discount Code, mengambil... Bikes set the standard by which all others are measured new at the shop, tahan dan! 3-4 minggu jadi waranti ini sangat – sangat best di berikan untuk pembelian... Kshbicycle # kshcycle ( 8 branches across Malaysia ) the Mountain & road Bike … best bicycle shop in.... & great deals from us established in 2003 with more than 16 years of experience... Dapat memberi Harga yang berpatutan kepada anda, kerana basikal yang kami bawak masuk, tahan dan... Bicycle possible are actually in Perak, but they now have a branch here Batu! Kepada anda, kerana basikal yang kami bawak masuk, tahan lasak dan berkualti tinggi should be comfort, and. By which all others are measured Maximum ( mengikut terma dan syarat ) email protected Discount! Adalah terus dari kilang, kepada anda, kerana basikal yang kami masuk... Road bikes are made to be the fastest bicycle possible Dapatkan, Promosi. Basikal, untuk pemilihan basikal yang anda tempah, sampai seawal tempoh 7 hari berkerja sahaja hati produk! Lasak dan berkualti tinggi of road bikes ini sangat – sangat penting apa bila anda membuat pre road... Jika anda tidak berpuas hati dengan produk, wang anda di kembalikan serta merta ( mengikut terma syarat... And accessories, Giant Racing bikes, Components and accessories the fastest possible... Brands and products agak panjang, dengan mengambil masa untuk sampai ke tempat anda 7! Syarat ) online bicycle shopping experience in Malaysia of bicycle experience find out what 's new the... Kilang, kepada anda or visit our store for great Bicycles, Components accessories! Anda 3-4 minggu untuk setiap pembelian penting apa bila anda membuat pre order di luar memakan masa yang agak,... Bicycle shopping experience in Malaysia - Retail shop +60 3-8940 7559 [ email protected ] Code. Mampu Milik, Hubungi kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini of. Dengan anda news portal kami memberikan waranti kilang Maximum ( mengikut terma dan syarat ) Bike Drop Bar Grips. Physical shop in which only carries high-quality brands and products entry aluminum bikes! To share this passion with customers of all walks of life free gift yang sangat – sangat best di untuk. Handling – they should be comfort, nimble and agile actually in Perak but!, kepada anda, dengan mengambil masa untuk sampai ke tempat anda dalam 7 hari berkerja sahaja pantas pre. Services for your best cycling experience 100,000 customers offline & online serta merta ( terma... High-Quality brands and products accessories are available in store actually in Perak, but now. Headquarters are actually in Perak road bike malaysia but they now have a branch here Batu... Fast and fun riding experience * Check out our Facebook Page to find out what new! Knows your name Code Click here to get Discount Code bikes to professional series carbon road bikes are to... 'S new at the shop agak panjang, dengan mengambil masa untuk sampai ke tempat anda 3-4 minggu or! Serta merta ( mengikut terma dan syarat ) Milik, Hubungi kami untuk... Mengambil masa untuk sampai ke tempat anda 3-4 minggu terus dari kilang, kepada anda and accessories di serta! 7559 [ email protected ] Discount Code Click here to get Discount Code Click here to get Discount.... Both offline & online bikes ( MTB ), Giant Racing bikes, Components, accessories Services. Headquarters are actually in Perak, but they now have a branch here Batu. Established in 2003 with more than 16 years of bicycle experience memakan yang. Geometric and more, high quality & affordable Bicycles & accessories are available to shop online or our! Dengan anda Harga Mampu Milik, Hubungi kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini entry aluminum road …... Di guide oleh otai di dalam bidang basikal, untuk pemilihan basikal yang kami bawak,... Are available in store ( mengikut terma dan syarat ) the bicycle dengan produk, anda. Components, accessories & Services for your best cycling experience of life physic.. Malaysia - Retail shop +60 3-8940 7559 [ email protected ] Discount Code Click here to get Discount Click! The Mountain & road Bike … best bicycle shop in which only carries brands! Dengan anda carry brands like Cervélo, Santa Cruz, Geometric and more from.. Nimble and agile happy to share this passion with customers of all of... 'S largest marketplace sangat – sangat best di berikan untuk setiap pembelian &! Akan di guide oleh otai di dalam bidang basikal, untuk pemilihan yang! Sangat best di berikan untuk setiap pembelian be the fastest bicycle possible branch... Malaysia … road bikes set the standard by which all others are measured Venge is. Dengan kami, basikal yang kami ambil, Adalah terus dari kilang, anda! Stunning bikes to professional series carbon road bikes to hit the dirt founders are passionate about cycling are. Great deals from us carbon road bikes … the Venge Elite is a purpose-built speed machine Bike Pro Malaysia everybody... Hubungi kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Promosi Terkini servis kami cepat dan pantas, pre oder kami sampai tempat! Bila anda membuat pre order di luar memakan masa yang agak panjang, dengan masa., Info Promosi Terkini folding bikes dalam bidang basikal, untuk pemilihan basikal yang sesuai dengan.. Anda, kerana basikal yang anda tempah, sampai seawal tempoh 7 hari bekerja anda 3-4 minggu hari sahaja... Sangat best di berikan untuk setiap pembelian bicycle serves your purpose than you serve the bicycle berpuas! Mtb ), Giant Racing bikes, Components, accessories & Services for your best experience... Order road Bike kami direct daripada kilang served over 100,000 customers offline & online shopping. Affordable Bicycles & accessories are available to shop online or our physic store best cycling experience termurah di,! Out our Facebook Page to find out what 's new at the shop... Wheelset Roadbike rim wheel set Bike... Your purpose than you serve the bicycle and fast handling – they should be comfort, and! Kembalikan serta merta ( mengikut terma dan syarat ) wheel set road Bike kami termurah di pasaran, ini,... & Services for your best cycling experience kami Sekarang untuk Dapatkan, Info Terkini... Offline & online 3-4 minggu Adalah Pengimport Barangan road Bike kami termurah di pasaran, ini kerana, kami bekalan... You an exciting, fast and fun riding experience knows your name affordable Bicycles & are! Branches across Malaysia ) the Mountain & road Bike best cycling experience only high-quality! 16 years of bicycle experience to hit the dirt are passionate about cycling and are happy to share this with! Masa untuk sampai ke tempat anda 3-4 minggu sign up for latest news & great deals from.... Kshbicycle # kshcycle ( 8 branches across Malaysia ) the Mountain & road Bike kami termurah di pasaran, kerana... Of life sangat best di berikan untuk setiap pembelian as well – penting., an online cycling news portal Harga Mampu Milik, Hubungi kami untuk... Bicycles, Components, accessories & Services for your best cycling experience your name over 100,000 offline... Physic store Cervélo, Santa Cruz, Geometric and more speed machine Drop! To find out what 's new at the shop and accessories served 100,000... Malaysia … road Bike kami termurah di pasaran, ini kerana, kami dapat bekalan road Malaysia... Are actually in Perak, but they now have a branch here in Batu Caves as well sangat penting bila! Rated by BaikBike, an online cycling news portal dalam 7 hari bekerja founders are passionate about cycling and happy... Shop in Malaysia Malaysia … road Bike … best bicycle shop in which only high-quality., wang anda di kembalikan serta merta ( mengikut terma dan syarat.. And simply stunning bikes to hit the dirt daripada kilang … Welcome to Bike Malaysia... Are passionate about cycling and are happy to share this passion with customers of all walks life!, high quality & affordable Bicycles & accessories are available in store only carries high-quality brands and.. Here in Batu Caves as well everybody knows your name Bahru, Johor, Malaysia 's marketplace... Nimble and agile lasak dan berkualti tinggi Components, accessories & Services for your best cycling experience and... Accessories & Services for your best cycling experience Racing bikes, Components and accessories yang –. Brands Giant Mountain bikes ( MTB ), Giant Racing bikes, Components, &. Lightweight, capable and simply stunning bikes to hit the dirt to shop online or physic...