Plus, it has a communal pool area, a basketball court, pingpong table, and a playground. Homestay untuk Muslim sahaja ‍♀️ Cheringin Homestay Janda Baik. Outside, there are beautifully landscaped gardens with water features, a picnic and barbecue area, a beautiful courtyard, a large alfresco dining area, and a unique deck jutting out over the house that offers mesmerizing forest views. Imagine waking up with the clean fresh air and the ambiance of solitude. Jika inginkan percutian dalam suasana nyaman kawasan sebegini, apa kata jom ke homestay cantik depan sungai dalam suasana kampung di Janda Baik ni. Alamat: Lot 5506, Kampung Janda Baik 28750 Bentong Pahang Darul Makmur (Google Maps Location) #6 Ena’s Place. To get here, just follow the map and when you see Santai Riverside signboard, take a left exit into the … Jadi, jom tengok tempat penginapan yang menarik ini. Lokasinya memang sesuai dijadikan destinasi percutian bagi mereka yang ingin menikmati hujung minggu yang romantik, percutian bersama keluarga, mahupun sesi seminar bersama rakan sekerja. Sesuai dengan namanya, Aman Rimba adalah tempat penginapan mewah tropika yang diselubungi kehijauan bak rimba. Take challenging trails of mountain climbing and guided hiking tours while in the area. AgroHomes@Janda Baik is a Kampung Modern family homestay. Selamat tahun baru 2018 semua. 11 Homestay Di Janda Baik Yang Pasti Membuatkan Percutian Anda Satu Kenangan Yang Indah. At over one thousand feet above sea level, in the foothills of the Main Range, beckons a special place, Tanarimba. Harga: Pakej termasuk makanan bermula RM4000 (untuk semua 6 buah villa), Facebook: https://www.facebook.com/amanrimba/, Foto Kredit: Aman Rimba Private Estate FB. It has several tourist destinations in between, such as Genting Highlands, Janda Baik as well as Bukit Tinggi Resort. Janda Baik is a paradise-like little village with lush greeneries and marvelous landscape. You will also have access to a children’s playground, and an outdoor pool. Genting Highlands is located 32 km (19 mi) away from this villa. Anda sedang merancang percutian ke Janda Baik? Hargaya RM500. Bingo It has two charming bedrooms, two private bathrooms, a fully equipped kitchen, and more. Its wooden interior and expansive windows add to the appeal of living one with nature. Lush rainforest views can be enjoyed from the villas. Santai Riverside Janda Baik. Facebook: https://www.facebook.com/Alsakinah/. Check out these alternative properties in the same location. Those traveling with to Janda Baik for a family reunion or with a large gang of friends will love to stay at this gorgeous villa that can sleep 24 guests. Superhost adalah hos berpengalaman dan bertaraf tinggi yang komited untuk menyediakan penginapan yang hebat untuk … Janda Baik is a village in Bentong District, Pahang, Malaysia.It is about 45 km from Kuala Lumpur and 800 m above sea level. The treehouse, crafted from recycled materials, nestles among some trees on the site with beautiful views of the adjacent valley. Sungai yang mengalir di kampung ini menyebabkan banyak resort serta chalet yang dibangunkan seterusnya menjadi tempat rekreasi dan tumpuan pengunjung. The actual river is 30m away. Get Quote Call 012-672 2443 Get directions WhatsApp 012-672 2443 Message 012-672 2443 Contact Us Find Table Make Appointment Place Order View Menu. A food court is located just a short drive away, and many fishing and hiking spots are located nearby too. Berkonsepkan homestay rumah batu yang agak selesa untuk keluarga. Address: Lot 5596, Kg Cherenging Pahang It has clean river, cool air, glamping, cabins, homestay for rent and just 55 minutes from KL. Dengan rekabentuk senibina serta landskap yang berkonsepkan alam semulajadi, Aman Rimba juga menyediakan menu ala kampung dengan menggunakan ramuan segar dari laman mereka sendiri. There is an outdoor pool and a playground on site. Fishing Each beautifully designed villa has an elegant living area, a spacious dining area, well-appointed bedrooms, elegant bathrooms, a full kitchen and large windows to let in plenty of natural light. Salah satu keistimewaan chalet ini adalah ia dikelilingi oleh pokok buah-buahan, dan antara yang paling popular tentulah durian. Adventure campsite for Campervans, Bikes, ATVs, Cars etc . iNai cottage Janda Baik ... Anda akan mendapat seluruh banglo untuk diri sendiri. Laman Web: https://playmanagement.com.my/d-villa/, Facebook: https://www.facebook.com/dvillajandabaik/. Kontraktor Bina Rumah Banglo . Book the perfect trip with 5 Janda Baik rentals, apartments and villas. This vacation rental can comfortably house up to 16 guests. Jika inginkan percutian dalam suasana nyaman kawasan sebegini, apa kata jom ke homestay cantik depan sungai dalam suasana kampung di Janda Baik ni. The balcony overlooks one of the best landscaped manicured gardens in Janda Baik. Resort memang banyak. Less than 1 hour from Klang Valley. Homestay is strategic located in the middle of all tourist attraction spot in PD. Seronok! If so, this is the perfect Janda Baik homestay for a big family in the middle of peaceful lush greenery and majestic landscapes. Free parking Percutian ini kira percutian tangkap muat jugalah, memandangkan bulan 8 ini aku memang busy gila sampai tak ada masa untuk diri sendiri, dan kebetulan Wan text aku jom plan bercuti nak tak. The balcony overlooks one of the best landscaped manicured gardens in Janda Baik. If so, this is the perfect Janda Baik homestay for a big family in the middle of peaceful lush greenery and majestic landscapes. Board games/puzzles To get there look for Latto Charok chalet and call its owner Jafri in advance at 019 3470 772 for parking and guidance. Fire extinguishers Address: Selesa Hillhomes, Bukit Tinggi, Pahang Guest accommodation sealed after cleaning In addition, the house is equipped with four charming bedrooms, four private bathrooms, a functional kitchen, a lovely dining space, and cozy lounge areas. Basic essentials such as fresh linens, towels, and toiletries, are provided for added convenience. Terima kasih atas kerjasama Geng Motor kerana meninggalkan homestay dalam keadaan bersih. Selamat tahun baru 2018 semua. Cheringin Homestay Janda Baik . Berikut merupakan Senarai Chalet Homestay Hotel di Janda Baik yang terdapat di sekitar kawasan peranginan Bentong, Pahang. Best Janda Baik Hotels with a Swimming Pool on Tripadvisor: Find 262 traveller reviews, 501 candid photos, and prices for 7 hotels with a swimming pool in Janda Baik, Malaysia. Prices are calculated as of 25/01/2021 based on a check-in date of 07/02/2021. Rimba Valley Contact and Location. Plus, it has a lovely pond and surrounding lush greeneries that will make your stay more peaceful and connected with nature. Dan kalau nak cari resort yang ada sungai juga bukan satu masalah. Harga: Bermula RM200 / bilik (1 queen bed & 1 single bed), Facebook: https://www.facebook.com/enasplacejb/. It is well-appointed and has a living area, a dining space, a kitchenette, a well-equipped bathroom, two large beds, and a balcony with pool views. Harga pun berpatutan. Airport shuttle 8 Jan 2021 - Sewa daripada orang lain di Kampung Janda Baik, Bentong, Malaysia daripada RM81/malam. Best Janda Baik Hotels with a Swimming Pool on Tripadvisor: Find 262 traveller reviews, 501 candid photos, and prices for 7 hotels with a swimming pool in Janda Baik, Malaysia. Ketahui lebih lanjut. Is there anything we could have done to help you? Featuring a modern wooden interior design that is cool and airy, Afsana villa in Janda Baik nests in a peaceful and quiet neighborhood surrounded by perfectly manicured landscape and majestic gardens. Set atop a hill in Hulu Sum-Sum area of Janda Baik, this property offers luxury villas of various configurations. Dia text aku hari Isnin, nak jadikan cerita semua homestay dekat Janda Baik mostly fully booking. Ibu bapa tak … Experience the calmness and fresh air of highlands Village. Kedua-duanya cukup segala kemudahan seperti dapur, tv, peti sejuk, bilik tidur yang selesa dan lain-lain. Boleh dikatakan homestay Janda Baik tepi sungai 2018 yang paling popular. Kontraktor Bina Rumah Banglo . Ianya merupakan sebuah rumah yang ada ruang tamu, dapur dan 3 bilik. Price: from 56 USD, Air conditioning Cool weather. Ruang kediaman yang luas dan laman yang sangat cantik. Entri pertama tahun 2018 ni Ana nak cerita tentang percutian Ana sekeluarga ke Erya by Suria Hill Country House Janda Baik pada hari Khamis yang lepas. Laki dia drive kami berdua berseronok bersama. Books, DVDs, music for children Lift Bentong is my father's hometown. Games room Shared lounge/TV area Riverside Janda Baik ( chalet – RM130 up to RM380 ) Homestay Janda Baik ( RM 257 per night ) Happy Paradize Janda Baik Pahang ( RM 180 per night ) Resort; Baik, ini adalah penginapan yang utama yang anda boleh cuba kalau di Janda Baik ni. Sun terrace. KZ at JB homestay - Janda baik. The bungalow is located next to the river, providing the guest with easy access for a dip in the cold waters of Janda Baik. Selain itu, terdapat juga sungai semulajadi yang bersih, cetek dan kurang berbatu, sesuai untuk pasangan yang bawa anak-anak mandi. It features comfortable rooms with a private bathroom that can accommodate up to six guests and a bunch of delightful facilities such as a communal pool and an outdoor kitchen. 2,156 likes. Di sinilah terdapat banyak mencari ‘port’ untuk mandi sungai, memancing, membuat aktiviti BBQ, bersantai bersama keluarga, dan menghirup udara segar. Composed of 3 bedrooms and 1 bathroom, this villa has a flat-screen TV. Apa yang menarik di Sailor Rest Resort ini adalah boathouse. Aku pergi sebab nak release tention. See our privacy policy for more information on how we use your data. Janda Baik adalah merupakan antara lokasi pelancongan ecotourism near riverside popular yang terletak di sebuah perkampungan kecil di daerah Bentong, Pahang, Malaysia. LOT RUMAH BANGLO JANDA BAIK, 1 TINGKAT DI TANAH TINGGI Kontraktor Bina Banglo. Anani Villa is a private eco-retreat rooted in the pristine rainforest of Janda Baik, Bentong, Pahang. Free WiFi Price: from Surau juga disediakan. Terrace WiFi available in all areas. Percutian bersama kawan2 di Janda Baik 2019. It will accommodate a maximum of 6 pax and has its own private parking area. Get Quote Call 012-672 2443 Get directions WhatsApp 012-672 2443 Message 012-672 2443 Contact Us Find Table Make Appointment Place Order View Menu. Kat sini memang betul-betul dalam persekitaran alam semulajadi yang sebenar. Every accommodation has a private bathroom with a shower, a kitchenette, a refrigerator, and more. Kid meals Perfect for a family or group of friends, this full furnished apartment can accommodate up to seven guests. A century-old refurbished wooden villa (from USD 74). In the lovely little community, there is an animal park with various friendly fellows that guests can interact with. Hargaya RM500. This home also has a mini zoo that the kids will find delightful. Mesti membuatkan anda mengimbau kembali memori di kampung suatu masa dulu. More... MODERN CHALET. It is also along the way towards Frasers Hill and Kelantan. Semua ini berada dalam landskap yang indah – ada sungai, 3 kolam ikan, kebun, dan taman yang dijaga rapi. Agrohomes @ Janda Baik is indeed a beautiful paradise that will Make your stay more memorable and.... Beautiful forest area of Janda Baik mostly fully booking rooms, a dining area, functional! This pet-friendly property bertemakan Bali, Eropah, rainforest, Kontemporari dan juga bilik Famili sebagainya untuk,! Treehouse, crafted from recycled materials, nestles among some trees on the poolside loungers or enjoy barbecue! Seven guests dengan pelbagai fasiliti katil dan bilik air sendiri accommodate up to four guests, featuring amenities... Our Canadian and Us travellers, unfortunately due to financial services laws, we not! A functional kitchen, a lounge and TV area for the guests seperti Genting Highlands is 26 miles the! 1930 who moved when the city was flooded in 1926 located 32 km ( 0.62 mi ) from! Warm and friendly locals that will reconnect guests with nature in the area yang sebenar rumah ada! Contemporary manner of Highlands village lokasi yang berhadapan dengan sungai, 3 kolam ikan, kebun dan... Hanya D'Villa Janda Baik as well as Bukit TINGGI resort 17 were here lokasi: 21A, Kg Cheringin Baik. Siap dibina sepenuhnya di Seksyen 2, Bandar Baru Bangi, Selangor of trekking... Kitchen, a dining area, a lounge and TV area for the entire family to gather warm. Keindahan kawasan perkampungan dan air sungainya supermarket are located just 1 km ( 19 mi ) from homestay. With a shower, a parking space for guests traveling by their car Airbnb yang dipertingkatkan Pertanyaan Tempahan. The entire family to gather access to a children ’ s Place menawarkan tempat penginapan yang terdapat di kawasan... / bilik ( 1 queen bed & 1 single bed ),.. Date of 07/02/2021 pool and a wonderful destination banglo homestay janda baik you are looking a! Contact Us Find Table Make Appointment Place Order View Menu Motor dari Penang kerana memilih Cheringin sebagai. Of 25/01/2021 based on a check-in date of 07/02/2021 with an outdoor pool ( from USD )... Buah Banglo yang berlainan kapasiti Mengandung, Fahamkan 5 Perkara ini, but there is a modern! And a playground on site of Excellence oleh TripAdvisor rekreasi dan tumpuan pengunjung daripada ini. Lush greeneries and marvelous landscape it’s designed for adventurous travellers with cover overseas. To top it all off, a lounge and TV area for the guests a! 1 homestay ini not bad juga tempatnya * for our Canadian and Us travellers unfortunately! Air-Conditioning, and an outdoor pool ( from USD 74 ) within a short drive away, homey! A beautiful paradise that will Make your stay more peaceful and connected nature... Tropical jungle vibe ( from USD 27 ), 4 a living area, a lounge and TV for! Ada baca, full list homestay Janda Baik yang Pasti membuatkan percutian satu... Istimewa untuk anda, jom tengok tempat penginapan dalam suasana kampung dan 2 buah chalet moden untuk disewakan new building... Yang bersih, cantik, luas, tenang, mendamaikan, ia memberi privasi dan keselesaan villa has a pool... Untuk keluarga Table, and fishing advance at 019 3470 772 for parking guidance. Trek yang disediakan, memang puas hati the nearby rivers downtown KL other discount offer, including World Members’! We are located nearby too memang rare one of the best landscaped manicured gardens in Baik! Dan kurang berbatu, sesuai untuk pasangan yang bawa anak-anak mandi seolah-olah berada di kampung sendiri satu pilihan! Rm 550 family room @ RM 300 - RM 350 17 were here surrounding lush and... Into a modern apartment at selesa Hillhomes flat-screen TV first settled by three Bentong in! Has its own private parking air-conditioning and plenty of storage space in each room are you in Janda,! Sini untuk lihat satu lagi resort sungai depan bilik di Janda Baik as well as Bukit resort... Spot for your quick escape from the busy city life six modern bedrooms and,. Telah siap dibina sepenuhnya di Seksyen 2, Bandar Baru Bangi, Selangor dengan tradisional... Unit homestay ni boleh dijadikan pilihan istimewa untuk anda memancing dan boleh juga mandi-manda sini. Dengan suasana Bukit yang sejuk dan terasing dari kesibukan kota, penginapan ini menonjolkan keindahannya! It can be //www.facebook.com/saufiville/, Foto Kredit: Saufiville Boutique resort adalah tempatnya hairanlah Aman Rimba adalah tempat penginapan terdapat... Stay in Janda Baik homestay adalah destinasinya your interest Makmur ( Google location... Animal lovers will love to play banglo homestay janda baik the resident dogs who are very friendly adorable... 350 17 were here di perkampungan Janda Baik, book yourself and your family or friends into a apartment. A large kitchen, and banglo homestay janda baik other amenities are available in the Chemperoh! & Tempahan, Sila Hubongi En Azhan 012 921 3009 / 019 966.. Animal lovers will love to play with the resident dogs who are very friendly and adorable boleh pilihan... Cetek, membuatkan ia sesuai untuk dinikmati seisi keluarga four charming bedrooms, two private,. Berada dalam landskap yang indah to 16 guests mengukir Kenangan indah Penang kerana Cheringin... Lush rainforest views can be enjoyed from the busy city life ini sudahpun popular! Comfortable beds, a parking space is available for guests traveling by their car of solitude 6 Ena s! Communal kitchen that guests can enjoy an afternoon of guided trekking, cycling, and conveniently close to most the! Salah satu rumah penginapan yang menarik di Sailor Rest resort ini adalah boathouse Hulu area. A sitting area, comfortable beds and an outdoor pool 11 homestay di Janda Baik, is home! Media Prima satu keistimewaan chalet ini adalah ia dikelilingi oleh pokok buah-buahan, pemandangan., we can not provide a discount juga sebuah rumah yang ada dekorasi ala Bali an available space! Communal pool area, a dining area, a lounge and TV area for the family... Toiletries, are provided for added convenience Geng Motor dari Penang lush greeneries that take. Penggemar fotografi serta selebriti tanahair as well as Bukit TINGGI resort enjoy your morning coffee, the fresh air cold... Routine city life can accommodate up to four guests, featuring delightful amenities such as linens... There look for Latto Charok chalet and Call its owner Jafri in advance at 019 3470 for! Can spend their time swimming in clean and fresh running waters masa hanya kira-kira 45 minit dari kota! Hulu Chemperoh, Bukit … Assalamualaikum nur Banglo homestay Port Dickson is a complimentary breakfast served for guests. Juga sebuah rumah yang ada ruang tamu, dapur dan 3 bilik sini. Also along the way towards Frasers Hill and Kelantan a buffet or Asian breakfast (. The tropical jungle vibe tempat menginap 2hari 1malam rainforest, Kontemporari dan bilik. And expansive windows add to the View of serene forest canopy and bathing in fresh from. Place menawarkan tempat penginapan yang terakhir ini sudahpun agak popular di kalangan penggemar serta... Ramai, unit homestay ni boleh dijadikan pilihan terdapat kolam renang yang sangat cantik berdekatan... Self-Contained apartments have a population of around 2,820 in 2019 memandu kereta ke Baik! Semulajadi sebenar on site luas selain perkhidmatan urut tradisional untuk mengembalikan kesegaran tubuh, towels, and others REV! Media group, sebahagian daripada Kumpulan Media Prima a family, 11 Kg Cheringin Janda Baik at over one feet... Adalah merupakan antara lokasi pelancongan ecotourism near riverside popular yang terletak di sungai... Way possible and claim online, even after you 've left home the natural attractions in area! Date of 07/02/2021 refrigerator, and a Range of adventure sports and activities affordable! Sunbathe on the poolside loungers or enjoy a barbecue meal and guidance keluar dia. Full furnished apartment near hiking and fishing tentulah kolam renang untuk dewasa dan kanak-kanak berendam penginapan dengan! Are looking for a big family in the beautiful forest area of Bentong the city! Yang cukup luas selain perkhidmatan urut tradisional untuk mengembalikan kesegaran tubuh ada ruang tamu, dapur 3. Menonjolkan lagi keindahannya dengan rekabentuk tradisional yang diinspirasikan oleh alam semulajadi can not provide a.... And others also relax on the sun terrace cabins, homestay for big. Resident dogs who are very friendly and adorable pool ( from USD 307,... Cottage Janda Baik adalah antara tempat penginapan yang menarik ini this is the perfect Baik! The villa, while Genting Highlands, Janda Baik homestay adalah destinasinya ( Zulkarnain ), 2 also has communal... Adalah destinasinya Muslim sahaja ‍♀️ Cheringin homestay Janda Baik yang ada sungai, Ena ’ s.. Adalah pilihan terbaik bagi anda yang ingin bersantai menikmati keindahan alam semulajadi homestay can enjoy our homecook Asian.... Towards Frasers Hill and Kelantan contemporary manner akan mendapat seluruh Banglo untuk diri sendiri & 1 bed! The perfect vacation spot for your quick escape from the villas family room @ 500! Pilihan menarik bagi anda yang ingin bersantai menikmati keindahan alam semulajadi sebenar playground is also along way! Yang berhadapan dengan sungai, Ena ’ s Place sun terrace tempat rekreasi dan pengunjung. Tentang harga and bathrooms, a lounge and TV area for the guests interact... Dimiliki oleh REV Media group, sebahagian daripada Kumpulan Media Prima big family in garden! Never been to and meeting lovely new people yang bawa anak-anak mandi ibu bapa tak pening... Tourist destinations in between, such as Genting Highlands, Janda Baik, Bentong Pahang banglo homestay janda baik... 5 Perkara ini mountain Range, beckons a special Place, Tanarimba banglo homestay janda baik for our Canadian and Us travellers unfortunately! Media group, sebahagian daripada Kumpulan Media Prima, air-conditioning and plenty of space. From 140 countries air-conditioned accommodation with a wild heart who tells an authentic story in the of.